Minilager Bjerke

Nytt app-styrt minilager på Bjerke i Oslo

  • 50 – 100% Rabatt første måneds leie.
  • Sikker lagring. Lageret er videoovervåket med alarmer i alle rom.
  • Åpent alle dager. fra 06:00 til 23:00.
  • Appstyrt – enkelt og sikkert! tilgang til ditt lager med digital nøkkel på mobilen, ingen behov for nøkler. Del tilgang med den du ønsker.
  • Langtidsleie med svært gode rabatter.
  • Prisgaranti. Finner du et billigere lager med samme kvaliteter, matcher vi tilbudet og gir deg ytterligere 10% rabatt*

Oppvarmet minilager på Bjerke i Oslo til leie

Minilageret ligger veldig sentralt på Bjerke i Oslo, kun noen minutter fra Oslo sentrum. – Refstadveien 64, 0586 Oslo.
Ved denne avdelingen leier vi ut tempererte lagerrom i størrelsen 1 kvadratmeter til 26 kvadratmeter. Dette er et topp moderne minilager med ekstra høy sikkerhet. Hele lokalet er videoovervåket 24 timer i døgnet, og alle lagerrom er utstyrt med egen alarmsensor.

Her får man adgang til avdelingen og rom med digital nøkkel via egen app. – du kan enkelt dele nøkkelen med de du ønsker i appen. Enkel adkomst til avdelingen. Biler under 2,6 meter høyde parker innendørs. Høyere biler må parkere utenfor og det benyttes stor vareheis med direkte adkomst inn i lokalet. Traller til utlån på avdelingen.

icn_prisgaranti

Mottar du et annet tilbud for leie av minilager med samme kvaliteter og krav til sikkerhet matcher vi tilbudet og gir ytterligere 10% rabatt. Gjelder ved leie av tilsvarende minilager i Oslo

icn_hoy_sikkerhet

Det er trygt å leie minilager hos oss. Vi har videoovervåkning,  Adgangskontroll via app, og individuelle alarmer i alle rom. Du kan dele tilgang til ditt lagerrom med de du ønsker i appen.

icn_rabatt

Kampanjetilbud på utvalgte lagerrom med første måned gratis lagring. Betaler du for 6 mnd leie eller mer, får du 1 mnd gratis leie + 10% rabatt for 6 mnd leie og 20% rabatt for 12 mnd leie.

icn_full_service

Ønsker du hjelp til transport og bæring kan vi arrangere dette for deg. Vi har flere samarbeidspartnere. Priser fra kr.1390,- pr time for bil og 2 mann som bærer. Det tilkommer 1 time i oppstart.

Usikker på hvor mye plass du trenger? Prøv vår plassberegner

Bilder fra avd. Bjerke

0