Våre samarbeidspartnere

Lagerboks har gjennom lang erfaring i bransjen skaffet oss noen meget gode samarbeidspartnere. Når du bestiller noen av våre tjenester finner vi samarbeidspartneren som passer best for deg

Smestad Group

Vi har samarbeidet med Smestad i flere år, og har funnet en veldig god partner som kan stille med tilleggstjenester til våre kunder.
Bestiller du bærehjelp til lasting av lagerbokser, er det stort sett gutta fra Smestad Group som kommer og laster lagerboksene. Smestad Group har fast personell som jobber med våre kunder- for best mulig kontinuitet.

Trenger du flyttebyrå så anbefaler vi Smestad Group – flyttetjenester

Noen av deres tjenester:

Flyttefoten

Flyttefoten og Lagerboks har samarbeidet tett i over 10 år. Er du bedriftskunde og har behov for flyttebyrå er det mest sannsynlig mannskapet til Flyttefoten du møter.

Flyttefoten gjennomførte over 2000 flyttinger i 2017, og deres fokus på sikkerhet sørger for trygg flytting av dine eiendeler.
Effektivitet, høflighet og positivitet er hovedkriterier for å bli ansatt i Flyttefoten.
Slik oppnås hyggelig sluttsum for kunden og god stemning i en fysisk krevende jobb.
Flytteforen har en moderne bilpark og alt av nødvendig utstyr og kunnskap for å gjennomføre flyttingen på en smidig og effektiv måte.

Flyttefoten er bransjens mest erfarne Piano og flygelflyttere.

Noen av deres tjenester:

Renova

Renova

Renova leverer transport og bæretjenester i samarbeid med Lagerboks. Dersom du skal lagre innbo fra en stor bolig og ønsker bæremannskap kan det i mange tilfeller være lønnsomt at vi kjører ut lagerboksene med lastebil. I samarbeid med Renova tilbyr vi lastebiler i forskjellige størrelser som kan frakte fra 4 til 6 lagerbokser av gangen. Lagerboksene settes enkelt og raskt inn på lastebilen med gaffeltruck. Dette er svært tidsbesparende da man slipper omlasting av innboet, samtidig som man minimerer risikoen for skader ved unødvendig ekstra håndtering av innboet. Sjåfør og mannskap laster lagerboksene hos deg

Renova Flyttehjelp

Noen av deres tjenester:

0