Hvor lang tid kan du ha lagerboksen stående hos deg?

Lagerboks tilhengeren kan du ha stående i ca. 24 timer eller vi kan hente den opp igjen samme dag. Dersom du får lagerboksen levert en lørdag kan du ha den stående til mandag uten ekstra kostnad.

Om du ønsker lagerboksen hentet samme dag må vi ha beskjed i tide eller du kan avtale med sjåføren når lagerboksen leveres:
Mandag-Onsdag: varsles innen kl.15 og må være klar til henting senest kl.17:00
Torsdag-Fredag: varsles innen kl.17 og må være klar til henting senest kl.19:30
Lørdager: varsles innen kl.14:00 og må være klar til henting senest kl.15:30
Søndager holder vi stengt og man kan ha lagerboksen stående fra lørdag til mandag uten ekstra kostnad.

Når og hvordan betaler jeg for Mobilt Minilager?

Våre sjåfører har betalingsterminal i bilene sine, de tar bankaxept-kort, ikke kredittkort. Når Lagerboksen kommer til deg betaler du for første leieperiode og frakt, etter dette får du faktura i posten eller på mail for videre månedsleie.

Vi har ikke veksel i bilene om du ønsker å betale kontant, du må derfor ha eksakt beløp.

Kan Lagerboks sjåførene hjelpe til med å bære ut/inn av Lagerboksen?

Lagerboks sine sjåfører er ikke bæremannskap, de er ansatt som sjåfører og har et nytt oppdrag de skal rekke. Hvis du ønsker bærehjelp, kan vi bestille bærehjelp gjennom en av våre samarbeidspartnere.

Hvordan foregår oppsigelsen på Mobilt Minilager?

Dersom han har betalt for en valgt periode: dato til dato, innenfor 30 dager, 3 mnd, 6 mnd eller 12 mnd trenger man ikke å si opp leieavtalen. Men husk å bestille utkjøring av lagerboksen i tide. Om man ønsker å forlenge leieperioden er det en fordel å gi oss beskjed ved utløpet av valgt periode. Hvis ikke løper leieforholdet automatisk over til å gjelde som løpende leie. Våre leieperioder løper for 30 dager av gangen. Dersom vi ikke hører noe fra deg ved utgangen av valgte leieperiode sender vi automatisk ut en ny faktura for 30 dager på e-post.

Dersom leieforholdet er løpende eller har gått over til å bli løpende må man si opp avtalen 14 dager før en ny leieperiode starter.

Oppsigelsen kan man sende inn via kontaktskjema eller mail. Du kan også ringe oss på 22 56 56 00 i kontorets åpningstid.

Har jeg tilgang til mitt Mobile Minilager?

Som kunde av Lagerboks har du tilgang til boksen din 6 dager i uken, uten ekstra kostnad. Tilgang må varsles 24 timer i forveien.

Er det noe jeg ikke kan lagre?

Ja, du kan ikke lagre mat, tørrvarer, brannfarlige væsker, parafin, gassbeholder til grill etc., planter, bensinholdige maskiner (da må de evt. tømmes for bensin, snakk med oss) Husk å tømme kjøleskap, fryser, oppvaskmaskin, vaskemaskin for vann etc. før lagring.

Er mitt Mobile Minilager forsikret når det det står på lager?

Lagerboks sine avdelinger er forsikringsgodkjent. Dvs. at du som kunde skal normalt kunne benytte egen innboforsikring eller inventarforsikring. Ta kontakt med ditt forsikringsselskap og oppgi vår adresse.