Minilager Liertoppen

Tempererte lagerrom til leie

  • 50% Rabatt på første måned leie.
  • Sikker lagring. Lageret er videoovervåket med alarmer i alle rom.
  • Åpent alle dager. fra 06:00 til 23:00.
  • Adgangkontoll. tilgang til lageret med unik adgangskode.
  • Prisgaranti. Finner du et billigere lager, matcher vi tilbudet*

Vi har tempererte minilager i alle størrelser

Minilageret ligger sentralt til i Liertoppen Næringspark i Gjellebekkstubben 10 på Liertoppen, rett ved Liertoppen kjøpesenter og Bauhaus. Lastesonen er under tak og rett på utsiden av inngangsporten. Lagret er åpent alle dager fra 06:00 til 23:00. Som leietaker av lagerrom får du enkel tilgang med egen adgangskode, slik at du kan komme å gå som det passer deg. Ditt minilager bestiller du enkelt under og vi gir deg tilgang samme dag innenfor vår kontortid eller ring 22 56 56 00 så hjelper vi deg med ditt lagringsbehov. Denne avdelingen har tempererte lagerrom og vi holder en stabil temperatur hele året.

icn_prisgaranti

Mottar du et annet tilbud for leie av minilager med samme kvaliteter og krav til sikkerhet matcher vi tilbudet. Gjelder ved leie av tilsvarende minilager i Drammen, Lier og Asker.

icn_hoy_sikkerhet

Det er trygt å leie minilager hos oss. Vi har videoovervåkning, personlig adgangskode med individuelle alarmer i alle rom. Du taster enkelt din personlige adgangskode og alarmen blir deaktivert i ditt minilager rom.

icn_rabatt

Hos oss får du 50% rabatt ved første måned leie (30 dager) uansett om du ikke skal lagre lengre. Vi tilbyr også 10% rabatt for 6 mnd leie og 20% for 12 mnd.

Usikker på hvor mye plass du trenger? Prøv vår plassberegner

0