Personvernerklæring for Lagerboks AS og Lagerboks Transport AS

Behandlingsansvarlig

Dagligleder er på vegne av Lagerboks AS og Lagerboks Transport (heretter Lagerboks) behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger.

Personopplysninger som lagres

Vi lagrer følgende personopplysninger om våre kunder;

Navn, adresse, telefonnummer, fødselsdato, og e-postadresse

Vi lagrer i tillegg kjøpshistorikk og adferdsmønster på vår nettside, dvs. opplysninger om hvordan den enkelte kunde navigerer på siden. Informasjon om din enhet (pc/mobil), for eksempel operativsystem, skjermstørrelse, IP-adresse m.m blir også lagret og kan innhentes av oss.

Formål med behandlingen

Vi bruker personopplysningene for å kunne levere våre tjenester og forpliktelser til deg. Opplysningene blir brukt til å besvare din henvendelse, opprette tilbud, eller bekrefte din bestilling.

For å kunne gi deg en best mulig brukeropplevelse bruker vi også personopplysninger som skjermstørrelse, operativsystem og annen informasjon om din enhet (PC/mobil) til å utvikle vår nettside.

Grunnlaget for behandlingen

Informasjon om navn, adresse, telefon, fødselsdato, og e-postadresse benyttes for å oppfylle kjøpsavtalen. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningens artikkel Art 6 (b).

Der du har samtykket til det benyttes også opplysningene til å gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med ditt kjøp via e-post og telefon. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningen Art 6 (a). Du kan når som helst takke nei til å motta slik informasjon fra oss.

Innhenting av personopplysninger

Vi lagrer de personopplysningene du selv har avgitt på våre nettsider i forbindelse med ditt kjøp eller ved bruk av våre kontaktskjema.

Vi lagrer også de personopplysningene du har avgitt våre ansatte i forbindelse med ditt kjøp.

Vi bruker informasjonskapsler/cookies på våre nettsider for å gi deg som besøker siden best kundeopplevelse og service. Lov om elektronisk kommunikasjon krever at vi informerer våre besøkende om bruk av informasjonskapsler (cookies). Les mer om bruk av informasjonskapsler her https://www.lagerboks.no/bruk-av-informasjonskapsler-cookies/

Utlevering av opplysninger til tredjeparter

For å kunne oppfylle våre forpliktelser når du bestiller våre tilleggstjeneste “Bærehjelp” utleveres nødvendige opplysninger til våre samarbeidspartnere; Smestad Group AS, Renova – Gjennvinning, Anlegg og Transport, skjoldhammer, og Flyttefoten AS.

Sletting av personopplysninger

Dine personopplysninger knyttet til kjøp og henvendelser vil som hovedregel slettes når det ikke lenger er behov for å lagre opplysningene for å besvare dine henvendelser og reklamasjonstiden utløpt, med mindre vi trenger opplysningene i et lengre tidsrom for å oppfylle andre legitime formål eller lovpålagte forpliktelser, eksempelvis i henhold til regnskapslovgivningen.
Personopplysninger som vi behandler på grunnlag av ditt samtykke slettes hvis du trekker ditt samtykke.
I stedet for å slette personopplysningene, kan det i enkelte tilfeller være aktuelt å anonymisere personopplysningene. Med anonymisering menes at alle identifiserende eller potensielt identifiserende kjennetegn fjernes fra datasett som tas vare på.

Rettigheter for den registrerte

Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Det gjøres oppmerksom på at du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger.

Kontaktinformasjon

Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting og sletting kan sende skriftlig til følgende adresser:

post@lagerboks.no

Lagerboks AS

Lagerboks Transport AS

Stanseveien 20

0976 Oslo